Suomalainen valitsee ravintolassa pihvin

Suo­ma­lai­nen il­moit­taa ky­se­lyis­sä ha­lu­a­van­sa syö­dä ke­vy­em­min. Sil­ti hän va­lit­see ra­vin­to­las­sa mie­luum­min li­haa kuin sa­laa­tin, kas­vis­ruo­kaa tai kala- ja äy­ri­äis­ruo­kia. Ke­vyt kiin­nos­taa, mut­ta ras­kas­ta syö­dään. Liha­ruo­ka on ol­lut suo­si­tuin­ta ra­vin­to­lois­sa kaut­ta ai­kain.

Ajan­jak­so/suo­sik­ki­ruo­ka:

Läh­de: Mat­kai­lu- ja ra­vin­to­la­pal­ve­lut MaRan tie­do­tus­ti­lai­suus 19.1.2011: Ra­vin­to­la­ruo­kai­lun tren­dit ei­len, tä­nään ja huo­men­na.

Ra­vit­se­mus­kat­saus 1-2011Pai­non­hal­lin­ta17.11.2011