• Kansi
  • Sisällysluettelo

Ravitsemuskatsaus 2-2011

Koululaiset ja opiskelijat

Sisällysluettelo

Ravitsemuskatsaus 2-2011

Koululaiset ja opiskelijat

Ravitsemus 2-2011

Lukijalle

Kuitu olisi hyvä saada haarukkaan

Urheilu kasvatti kiinnostuksen ravitsemukseen

Kouluterveyskyselyn tulokset kertovat myös ruokailusta

Ruotsissa on työkalu kouluruoan laadun seurantaan

Mitä maitoa suomalaiskouluissa käytetään?

Edistääkö kouluruoka oppimista?

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kokoonpano vaihtui

Maito maistuu nuorille aikuisille

Lautasmalli ei näy opiskelijan lautasella

D-vitamiini – missä mennään?

Ravitsemustrendit: luonnollisuus ja lisäaineet

Upea suomalainen ruokakulttuuri!

Suo­men en­sim­mäi­nen ruo­ka­kult­tuu­rin pro­fes­so­ri

Suomalainen asiantuntemus tukee ruokaturvaa kehitysmaissa

Ruokaturva kuvasivu

Elintavat ja elintarvikevalinnat liittyvät itsenäisesti painonhallintaan

Uusia näkökulmia lihavuusepidemiaan

Lasten kasvun seuranta tarkentuu

Opiskeluterveys yksissä kansissa

Uusi suositus korkeakouluruokailun periaatteiksi

Lasten lihavuuden hoitoon tarvitaan tehokkaampia ohjelmia

Ruisleipä, rasvainen kala ja mustikat tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä

Ravitsemusnäkökulmia pikkulasten maitoallergiaan

Lämmintä ruokaa työpaikalla – henkilöstöravintoloiden käyttö ja käyttäjät

Marjoista ja maidosta apua infektioden torjuntaan

Neuvonta ehkäisee lonkkamurtumia

Voit lukea tämän julkaisun myös nykyaikaisilla mobiililaitteilla

Takakansi